Tromsøs nye landemerket

Vi er stolte av å presentere de kommende planene for Tromsøs mest imponerende attraksjon. Fjellheisen 2.0 forventes å åpne sommeren 2025. Dette blir et helt nytt landemerke med en rekke spennende severdigheter, aktiviteter og en fantastisk utsikt over Tromsø.

Nydelige omgivelser

Den fantastiske fasaden komplementeres av et enda mer imponerende interiør. De store vinduene bringer deg nærmere naturen, samtidig som du er godt beskyttet mot den arktiske vinteren. Kos deg foran peisen og nyt smakene fra vår restaurant eller café.

Skywalk

Den nye skywalken blir den neste store attraksjonen i Arktis. Den strekker seg ut over det bratte fjellet og kommer til å tilby en spektakulær utsikt for alle besøkende. Dette blir det perfekte stedet for din neste fotoshoot.

Bedre komfort og sikkerhet

I samarbeid med Tromsø kommune utfører vi en betydelig forbedring av utearealet. En omfattende oppgradering av gangstier og utsiktspunkter vil forbedre sikkerheten for alle som besøker fjellet. De nye utendørsarealene er universelt utformet og vil sikre en mye bedre opplevelse for både store og små.

Konserter, arrangementer, aktiviteter

En viktig del av prosjektet er å gjøre Fjellheisen til et allsidig sted med et bredt utvalg av aktiviteter og arrangementer. Med våre utendørs sitteområder og omfattende infrastruktur er vi klare til å være vertskap for alt fra små sammenkomster til store konserter. Dette gjør Fjellheisen til det perfekte stedet å skape uforglemmelige minner.

Et anlegg for alle

Den nye Fjellheisen er utviklet for alle som besøker fjellet. Vi har lagt stor vekt på at alle skal få en så god opplevelse som mulig. Dette inkluderer blant annet et utvidet tilbud av toaletter med forbedret standard og et varmt, innbydende oppholdsrom i kjelleren. Alle besøkende skal føle seg ivaretatt, og være trygge på at Fjellheisen tilbyr alle nødvendige fasiliteter.

Mye spennende i vente

Første etasje i den nye Fjellheisen vil huse to fantastiske konsepter; en restaurant og en café, samt den mest spektakulære utsikten over Tromsø. Nyt lokal mat og drikke mens du beundrer nordlyset eller midnattssolen, før du stiger ut på den arktiske skywalken.

Et sted for alle arrangementer

I toppetasjen finner du alt du trenger for et minneverdig arrangement. Med plass til over 300 personer, kan vi huse alt fra mindre møter til store begivenheter. Vi tilbyr to romslige konferansesaler, med plass til omtrent 140 personer hver, samt to styremøterom med plass til opptil 20 personer. Disse rommene kan også slås sammen for å danne et større rom for opptil 50 personer. Utsikten fra hvert rom er spektakulær og skaper den perfekte rammen for både forretningsmøter og sosiale sammenkomster.